Google

26 January 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1069 - 26 January 2020 - New Blues Records 4 Live Blues Bands

New Blues Records 4 Live Blues Bands: *EL OSO DE BENALÚA Y SUS SABANDIJAS (Spain): Directo en La Coquette *LONE RHINO CLUB (Spain): 30 Años En Crudo *JOANNE BROH (USA): Live *BEN RACINE BAND (Canada): Live A Montreal


New post & podcast every week 


EL OSO DE BENALÚA Y SUS SABANDIJAS - Directo en La Coquette


"El Oso De Benalúa y Sus Sabandijas" és una banda de Granada. Liderada pel bluesman Antonio Trave "El Oso". Un músic que versiona a bluesmen clàssics de country blues. La formació són: Antonio Travé "El Oso" (veu i guitarra), Nono Mellado (harmonica), Dani Levi (baix) i Pablo Barez (bateria). Han enregistrat el disc en directa "Directo en La Coquette" a Madrid, gravat el 24, 25 i 26 de setembre del 2019, enregistrat per la companyia "Habitacion 101".






LONE RHINO CLUB - 30 Años En Crudo


"Lone Rhino Club" va ser fundada l'any 1987 per Julio Lobos. És una potent banda de rhythm & blues, blues i rock & roll. Han commemorat els 30 anys amb àlbum doble i un DVD "30 Años En Crudo". Una gravació en directa el 25 de maig del 2017 a la sala Luz de Gas de Barcelona. Qui sónJulio Lobos (veu, teclats, harmònicaacordió i kazo), Josep "Pasto" Martí (baix), Héctor Martín (guitarra) i Nuria Perich (bateria). Hi han 22 músics convidats en aquest concert.





JOANNE BROH - Live


"Joanne Broh" és una cantant nord-americana amb una amplia trajectòria i premis. Amb una potent veu i una bona posada en escena dinàmica i encertada combina molt bé el blues, r&b, jazz, funk i Motown. L'escoltareu en una gravació en viu “Eugene’s Home of the Blues” en el "Mac's Restaurant & Nightclub" d'Oregon el febrer del 2018 "Live(ABIK Radio Promotions) L'acompanyen Jerry Zybach (guitarra), Garry Meziere (guitar), Bill Foss (baix) i Ed Pierce (bateria) i com a convidat Walter Hereleman (harmònica).





BEN RACINE BAND - Live A Montreal


"Ben Racine Band" una banda nascuda l'any 2009 i liderada per en Ben Racine cantant i guitarrista canadenc. Presenta blues amb bons tocs de soul i r&b. El seu primer disc "One Of A Kind" va ser nominat als premis "Maple Blues Awards" el 2013. Tambe en el 2017 al "International Blues Challenge" de Memphis" on va ser coronat com a guitarrista de l'any guanyant el premi "Albert King". Per celebrar el seu desè aniversari el 2019, la banda acaba de presentar un àlbum en directe el 22 de març "Live à Montréal" gravat al "Jazz Club Upstairs".





Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.