Google

30 January 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1070 - 30 January 2020 - Dixiefrog presents: Music Maker Relief Fundation "The Last & Lost Blues Survivors".

Dixiefrog presents Music Maker Relief Foundation: "The Last & Lost Blues Survivors". Escoltareu un recull de gravacions de musics que son pioners i herois del blues oblidats.


New post & podcast every week


Music Maker Relief Foundation va ser creada per Tim i Denise Duffy, és una organització sense ànim de lucre que ajuda als veritables pioners i herois oblidats de les tradicions musicals del Sud dels Estats Units a guanyar-se la vida amb el seu art. Avui en dia, molts d’aquests músics de blues viuen en una pobresa extrema i necessiten menjar, refugi, assistència mèdica i altra ajuda. Tim diu:"La pobresa no és única. La música i la cultura que van generar en aquest país han donat lloc a una indústria de la gravació que fa milers de milions de dòlars. No hi ha un estil popular de música que no afecti el blues." En els darrers 15 anys, els Duffys han ajudat i enregistrat prop de 100 músics de blues. Van fer un gran treball i van salvar una part de la cultura i la història musical nord-americanes.





Music Maker Relief Foundation presenta: "The Last & Lost Blues Survivors" es un recull de musics, els veritables pioners i herois oblidats del blues, Us convido a escoltar a aquest bluesmen i blueswomen en diferents gravacions són: Frank Edwards - Algia Mae Hinton - Neal Pattman - Captain Like And Cool John - Guitar Gabriel - Pura Fe' - Carl Rutherford - Cora Mae Bryant - John Dee Holeman - Sol - Marie Manning - Etta Baker - Drink Small - Mudcat - Jerry McCain - Samuel Turner Stevens - Sweet Betty - Jack Owens - Mother Pauline & El. J Goins - Cootie Stark - Little Pink Anderson - Mr. Q - George Higgs - Branchettes - Preston Fulp - Essie Mae Brooks





Congratulations from the musicians for
the Red Hot Blues ID Radio Show 1000:

Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.