Google

21 June 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 985 - 21/06/2018 - Entrevista a ESCUDEROS DEL BLUES (en castellano)

Entrevista al power trio "Escuderos del Blues" des de Chile amb Félix Garcia, Patricio Garcia i Juan José Nuñez. Més novetats discografiques: "Rasta Garcia & The Crawfish" pianista de blues i boogie woogie. "Michael Quest" és un guitarrista, cantant i compositor ja vetera."Victoria Ginty" és una cantant i compositora del que anomenen Indie Blues and Roots. "Allman Goldflies Band" banda formada l'any 2000 per Gary Allman. "Molina Gonzalez" un bluesman que ens apropa al country blues dels anys 20 i 30.



New post & podcast every week 



ESCUDEROS DEL BLUES (Chile) – DVD 10 Años 


Entrevista a Félix Garcia, Patricio Garcia i Juan José Nuñez formen el power trio "Escuderos del Blues"

Són una formació de Santiago de Chile que va néixer l'any 2007. En els seus inicis feien versions i amb el pas dels anys han incorporat temes propis de blues i blues rock. Estan a punt de gravar el seu àlbum de debut. Banda formada pels germans Félix Garcia (guitarra i veu). Patricio Garcia (baix) i els acompanya Juan José Nuñez (bateria). Escoltareu el DVD "10 Años" una gravació en directa que es va fer per tal de commemora els 10 anys d'aquest power trio. Enregistrat a la sala Master de Santiago de Chile el dia 8 de juny del 2017.
Aqui pots veure el video complert del concert.








RASPA GARCIA & THE CRAWFISH (Spain) – Boogie Woogie Voodoo 

"Raspa Garcia & The Crawfish" és el pianista Jorge Garcia des de Madrid. Compta amb una llarga trajectòria i és especialista en piano blues, boogie woogie i So de New Orleans entre d'altres ritmes. A l'hora també forma part de la banda de blues "The Tremendous". Té formació pròpia en format de trio on l'acompanyen Santiago Sacristán (contrabaix) i Fernando Lamas (bateria), que presenten l'àlbum "Boogie Woogie Voodoo". 






MICHAEL QUEST (USA) - Blues from 3+ 

"Michael Quest" des de Los Angeles ens apropa la seva música. És un guitarrista, cantant i compositor ja vetera. La seva música va del blues al rock passant pel country. Té diferents àlbums enregistrats i porta un llarg recorregut per locals i festivals. Escoltareu en un disc de l'any 2012 "Blues From 3+" amb moltes composicions originals.


VICTORIA GINTY (USA) - Unfinished Business



"Victoria Ginty" és una cantant i compositora del que anomenen Indie Blues and Roots. Té una veu fantàstica i potent, carregada de tonalitats sensuals. L'acompanya la banda de blues rock "Ladyhawke". Acaba de gravar el que serà el seu segon àlbum "Unfinished Business" (Doug Deutsch). Un treball potent i de qualitat amb blues r&b i soul on hi ha vuit temes originals i tres interessants versions Jimmy McCracklin, Terrance Trent D'Arby i Earl Bud Lee.




  ALLMAN GOLDFLIES BAND (USA) - Second Chance 


"Allman Goldflies Band" banda formada l'any 2000 per Gary Allman. És un teclista, guitarrista i cantant que té les seves arrels al sud a les areas de Louisiana, Florida, Geòrgia i Tennessee. Va estudiar guitarra amb Toy Caldwell de la banda Marshall Tucker. Molt influenciat per B.B. King, Alan Collins, Albert King, Lynyrd Skynyrd o Allman Brothers. Aquest quintet debuta discogràficament amb el disc "Second Chance" (Doug Deutsch). Tot són cançons compostes per en Gary. 





MOLINA GONZALEZ (Spain) – Sound Of Roots 




"Molina Gonzalez" és un bluesman que amb la seva guitarra i veu ens apropa als bluesmen de country blues dels anys 20 i 30. Les seves gravacions tenen un so de blues rural, s'hi poden escoltar versions del blues clàssic. Us presento una de les seves bones gravacions "Sound Of Roots" que data del 2013.







Pots escoltar tots els podcast aquí. 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.