Google

28 June 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 986 - 28/06/2018 - 9 Bandes de Blues de España

"Station Road" són un quartet de Madrid. "The Lakazans" són una banda de set músics des de Santiago de Compostel·la. "Hobo's Blues" un duet de piano, guitarra i veu. "Gilly Jaxson & Black Coffe" toquen blues, country, funk, rockabilly, swing o rhythm'n'blues. "Alverd Oliva" és un músic figuerenc que proposa blues, rock, folk i pop. "Bluesmafia I Es Saligardos" neix entre Eivissa i Formentera. "Howlin' Dogs" amb música americana i els orígens del blues. "Salada Group" és un quintet de diferents estils de blues i altres generes. "Walking Blues" aposten pel blues, rythm & blues, rock and roll i rockabilly.




New post & podcast every week  




STATION ROAD – Booty Shake Boogaloo!! 



"Station Road" són un quartet de Madrid. Toquen els diferents estils de blues, molt influenciats pels grans mestres. Format per Alberto Beneitez (veu i guitarra), Cesar Pacheco (baix), Luis Maldonado (bateria) i Mariano Orejana (teclats). Presenten un nou treball discogràfic "Booty Shake Boogaloo!!". Amb un total de set cançons, totes elles originals compostes per la banda i Alberto Benitez.




THE LAKAZANS – Sandwina 

"The Lakazans" són una banda de set músics des de Santiago de Compostel·la. Un grup d'amics que el 2012 varen iniciar aquest projecte. Es mouen en diferents estils blues, soul, country o rock & roll. Fan grans versions de músics clàssics. Han gravat un nou àlbum "Sandwina". La formació són: Almudena (veu), Sabela (veu), Trilli (bateria), Benja (guitarra), Figui (harmònica), Fran Velo (baix) i Aitor (bateria). 
















HOBO'S BLUES – One, Two You Know What To Do Sessions 

"Hobo's Blues" un duet de piano, guitarra i veu. Joan Ventosa al piano, molt vinculat al blues a Catalunya i forma també el duet "Honky Two". Luis S. Ruiz guitarrista i cantant, membre també del trio "Knock Out". Ara amb aquesta nova experiència toquen diferents estils del blues, on fan un homenatge a grans clàssics i mestres del gènere. Presenten el disc "One, Two You Know What To Do Sessions" que compta amb el suport tècnic de Jose Luis Martin. 


GILLY JAXSON & BLACK COFFE – No Money Blues 



"Gilly Jaxson & Black Coffe" bon blues des de Marbella. Un potent quartet de blues, country, funk, rockabilly, swing o rhythm'n'blues. La banda està formada per Victor "Elmore" Sanchez (guitarra i veu), Paco Gines (Epi) (baix), Andy McKennie (bateria) són músics habituals de les bandes Howlin' Dogs, Hot Gamblers o Moolchers Trio i els acompanya la cantant jamaicana Gilly Jaxson. Han gravat el seu primer EP anomenat "No Money Blues", dels quatre temes tres són propis. 



ALVERD OLIVA – Fusta de Cor 

"Alverd Oliva" és un músic figuerenc. Ha estat en diferents formacions com la d'en Natxo Tarrés & the Wireless o Funk Me. Es mou en diferents estils com a base rock folk d'autor amb pinzellades de blues, pop i rock. Ha gravat el seu primer disc en solitari "Fusta de Cor" on tot són composicions d'ell mateix. La seva banda la formen: Albert Dondarza (violí), Edgar Casellas (violoncel), Pere Martínez (contrabaix) i Alverd Oliva (guitarres i veus. Amb la col·laboració de Dídac Fernández (bateria), Xarim Aresté (guitarra), Fer Tejero (piano), Naeon Guim (violí) i Maia Kaanan (viola). 



BLUESMAFIA I ES SALIGARDOS – Ni poc, ni molt, ni mica

"Bluesmafia I Es Saligardos" és una formació nascuda l'any 2008 entre Eivissa i Formentera. La banda va sorgir de la fusió de "Sa Bluesmafia" i "Eivissa Jazz Big Band". Es va convertir en un grup de swing, jumpin blues, boogie, jazz i rock & roll. La banda són: Montse Llaràs (veu), Miquel Prats Botja (guitarra i veu), Dennis Hermann (baix), John Hockins (teclats), Stefano Serra (bateria), Vicent Tur (trombó), Santi Ramírez (trompeta) i Natxo Marino (sax). Debuten amb l'àlbum "Ni poc, ni molt, ni mica". 





HOWLIN' DOGS – II 

"Howlin' Dogs" banda inspirada en la investigació que ha portat a terme per Alan Lomax. Han enregistrat un nou àlbum amb el nom de "II". El repertori que presenten és una visió general de les cançons del segle passat americanes amb un so actual sense oblidar els orígens del blues. Quintet format per: Fumar Bambino (veu), Lluis Figueres (guitarra i lap steel), Chema (tambors), Popi (baix) i Enric Teruel (guitarra i banjo). Aquest músics venen de bandes com Dirty Club, Grateful Blues, Radical o Animal Beat. 


SALADA GROUP – Maqueta



"Salada Group" és un quintet que toquen diferents estils de blues. Banda liderada pel guitarrista Pep Salada, un enamorat del blues de Chicago i del blues britànic, s'endinsa en la música l'any 1994. La formació està formada per: Laura Mateo (cantant), Manel S. Bolado (baixista, guitarrista i compositor), Tom Backetes (bateria) i Teresa Comas (piano). Tots ells han estat en diferents bandes, toca't en diversos estils com rock, jazz, blues, pop o clàssica. Els escoltareu en una "Maqueta". 



WALKING BLUES – EP 



"Walking Blues" són una formació ubicada a Marbella. En les seves gravacions hi ha blues, rythm & blues, rock and roll i rockabilly. Una banda liderada per Victor "Elmore" Sanchez cantant, guitarrista i compositor. Presenten una nova gravació en format d'"EP". Els altres membres de la banda són Paco Ginés (Epi) al baixAndy MacKechnie a la bateria. 









Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain
















No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.