Google

05 July 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 987 - 05/07/2018 - 8 New Blues Records

"Victor Puerta & The Mellow Tones" blues des de Barcelona. "Carolyn Gaines" cantant i filla del bluesmen Roy Gaines. "The Reverend Shawn Amos" considerat un predicador del blues alegre. "The Slingshots" són una potent banda de funk-soul de Barcelona. "Peter Karp" un cantant, guitarrista, teclista i també toca diversos instruments mes. "Rex Granite Band" són una banda nascuda l'any 2002 a Nebraska. "La Mississippi" banda de blues i rock d'Argentina amb 30 anys d'història. "Joaquin Sanchez" un bluesman espanyol de country blues.




New post & podcast every week   



VICTOR PUERTAS & THE MELLOW TONES (Spain): 
Take Me With You 



"Victor Puerta & The Mellow Tones" des de Barcelona amb bon blues. Tornen amb el seu segon disc "Take Me With You". S'hi poden escoltar dos temes d'en Victor i versions de clàssics com Junior Wells, Elmore James, JB Lenoir o Dave Bartholomew. Són un quintet de blues liderat pel cantant, harmonicista i pianista Victor Puerta amb d'Oscar Rabadán (guitarra), Johnny Big Stone (guitarra), Oriol Fontanals (baix) i Reginald Vilardell (bateria).




CAROLYN GAINES (USA): Beware Of My Dog

"Carolyn Gaines" una gran cantant i filla d'un gran bluesman. A casa vivia la música de ple, ja que el seu pare és el guitarrista Roy Gaines i el seu oncle el saxofonista Grady Gaines. La introducció en el blues de Carolyn va ser Bessie Smith. Debuta amb l'àlbum "Beware Of My Dog" (Blind Raccoon).
















THE REVEREND SHAWN AMOS (USA): 
Breaks It Down

"The Reverend Shawn Amos" és considerat un predicador del blues alegre. Proposa una barreja distintiva de la música de les arrels negres d'ell mateix, combinat molt be amb blues, r&b i rock n 'roll. Ha gravat el seu tercer treball amb el nom de "Breaks It Down" (Blind Raccoon).


THE SLINGSHOTS (Spain): Spread The Mud!




"The Slingshots" una potent banda de funk-soul de Barcelona. Des de fa uns anys són un bon referent de l'escena catalana amb aquest estil. Aquesta formació de vuit músics que aprofundeixen molt en la música negra. Han enregistrat el segon LP "Spread The Mud!", amb una interessant selecció musical.





PETER KARP (USA): Bue Flame

"Peter Karp" és un cantant, guitarrista, teclista i toca diversos instruments mes. Amb 7 anys començar a tocar la guitarra i als 15 el piano. Ha compartit escenari amb Keb Mo o Delbert McClinton. També ha format un duet amb Sue Foley. Té un sisè àlbum "Blue Flame" (Rick Lusher Blues Radio Promo). En ell hi col·laboren Mick Taylor, Kim Wilson, Dave Keyes o Dennis Gruenling, un tota de tretza músics.
















REX GRANITE BAND Feat. SARAH BENCK (USA):
Spirit Matter Trut

"Rex Granite Band" son una banda nascuda l'any 2002. L'any 2003 graven el primer àlbum "Rollin' and Tumblin" i el 2015 surt el segon disc "Spirit/Matter/Truth/Lies". "The Rex Granite Band featuring Sarah Benck" varen guanyar el premi OEA "Best Blues" l'any 2017 i representa a Nebraska en el The International Blues Challenge aquest 2018. Tenen un tercer treball "Spirit Matter Truth Lies" (Frank Roszak Promotions).


LA MISSISSIPPI (Argentina): Criollo



"La Mississippi" una prestigiosa banda de blues i rock Argentina. És una de les formacions mes antigues del seu país, va néixer l'any 1988. Han rotat amb la seva música per molts escenaris d'Argentina, Paraguai, Espanya o Brasil entre molts d'altres. Han gravat el seu quinze àlbum anomenat "Criollo". La formació són: Ricardo Tapia (veu, guitarra i harmònica), Juan Carlos Tordó (bateria), Gustavo Ginoi (guitarra) i Claudio Cannavo (baix).




JOAQUIN SANCHEZ (Spain): Joaquin Sanchez



"Joaquin Sanchez" és un cantant i guitarrista. Un bluesmen d'aquells amb qualitat però amagats dins l'escena del blues nacional espanyol. Toca un country blues amb un toc molt personal. L'escoltareu en l'àlbum de set temes que du el seu nom "Joaquin Sanchez", un treball on versiona temes clàssics com Little Red Rooster, Every Morning o Midnight Hours. Gravat per Antonio Trave a Granada l'any 2014 en la companyia Habitacion 101.







Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain















No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.