Google

09 de febrer 2010

Amb denominació d'origen "Blues Cat". El que es cou a Catalunya (IV)En el repàs que periòdicament fem a van de Blues a l'escena blusera catalana dediquem aquesta quarta crónica a Lone Rhino Club, una formació veterana que ara estrena nou àlbum.

Lone Rhino Club són una banda de rhythm & blues catalalana formada per Julio Lobos l’any 1987. Des de llavors han passat pel grup diferents músics, han actuat en els principals escenàris i festivals de blues de Catalunya i també el de Cazorla.


El 2006 es consolida la formació actual amb el mateix Julio Lobos, ànima del grup, veu, teclats, acordió i kazoo, Robert Gómez "Revolbert" a la guitarra, Josep Martí "Pasto" al baix i Regi Vilardell a la bateria.A principis de 2009 graven i s’auto-produeixen un cd amb 8 temes més un bonus amb 2 clàssics enregistrats en directe. Ara acaben d’enllestir el segon treball, "Travi Blues Sessions", gravat íntegrament a la sala La Traviesa de Torredembarra amb la participació d’altres bluesmen de l’escena catalana, Tota, Martín J. Merino i Little Jordi, Jordi Prats, Jordi Blanch i Lluís Vallès.

"Travi Blues Sessions" és un disc potent i emocional amb 12 cançons produïdes i enregistrades pels mateixos musics que assoleixen així el repte de gravar per segon any consecutiu.

El dia 14 de febrer presentan el nou disc a La Traviesa, Torredembarra, amb convidats especials.Més info: Amb denominació d'origen "Blues Cat"Comparteix
 
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.