Google

09 February 2010

Amb denominació d'origen "Blues Cat". El que es cou a Catalunya (IV)



En el repàs que periòdicament fem a van de Blues a l'escena blusera catalana dediquem aquesta quarta crónica a Lone Rhino Club, una formació veterana que ara estrena nou àlbum.





Lone Rhino Club són una banda de rhythm & blues catalalana formada per Julio Lobos l’any 1987. Des de llavors han passat pel grup diferents músics, han actuat en els principals escenàris i festivals de blues de Catalunya i també el de Cazorla.


El 2006 es consolida la formació actual amb el mateix Julio Lobos, ànima del grup, veu, teclats, acordió i kazoo, Robert Gómez "Revolbert" a la guitarra, Josep Martí "Pasto" al baix i Regi Vilardell a la bateria.



A principis de 2009 graven i s’auto-produeixen un cd amb 8 temes més un bonus amb 2 clàssics enregistrats en directe. Ara acaben d’enllestir el segon treball, "Travi Blues Sessions", gravat íntegrament a la sala La Traviesa de Torredembarra amb la participació d’altres bluesmen de l’escena catalana, Tota, Martín J. Merino i Little Jordi, Jordi Prats, Jordi Blanch i Lluís Vallès.





"Travi Blues Sessions" és un disc potent i emocional amb 12 cançons produïdes i enregistrades pels mateixos musics que assoleixen així el repte de gravar per segon any consecutiu.

El dia 14 de febrer presentan el nou disc a La Traviesa, Torredembarra, amb convidats especials.



Més info: Amb denominació d'origen "Blues Cat"



Comparteix
 

2 comments:

fnogues said...

No els coneixia! Els hauré de sentir. Saps d'on van treure el nom? No serà del disc en solitari d'Adrian Belew, no?

Unknown said...

No, no és aquest disc que dius. El grup amb la formació actual es recent però Julio Lobos es un veterà del gènere que ha tocat a tot arreu.


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.