Google

24 de març 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Us proposem un 4 x 1 per a la nit de divendres: una exposició, una "master class"  i dos concerts! Una gran oferta... de blues!

Comencem per un dels concerts. Com cada mes, arriba una altre edició de Les Nits de Capibola Blues, aquest cop amb Huckleberry Finn! Capibola Blues és una de les entitats que està treballant més per la difusió del blues a Barcelona organtizant moltes activitats, sent les més destacades el Festival de Blues de Barcelona, l’Escola de Blues i Les Nits de Capibola Blues. Els Huckleberry Finn són una banda barcelonina, formada no fa gaire temps però que ja s’ha fet un lloc en el circuit de la ciutat. La seva referència principal és el blues, però també els agrada provar altres ritmes afroamericans, i es presenten amb una formació renovada. I abans del concert podeu gaudir d'una "master class" de luxe, "La guitarra slide segons Elmore James", a càrrec del reconegut guitarrista Little Victor. Ens espera una gran nit de música a l’Ateneu Popular de Nou Barris!

Aquí podeu veure en acció als Huckleberry Finn:Però aquesta nit tindrà uns altres dos actes molt interessants, al Centre Cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán: l'actuació del gran saxofonista Dani Pérez i el seu Organic Trio i, a més, podeu aprofitar per visitar l'exposició fotogràfica d'en Joan "Linuxbcn", un especialista a l'hora de captar la màgia del blues amb la seva càmara!

Aquí podeu veure en acció a en Dani Pérez:En resum, divendres 25 una nit de blues que val per quatre!

Al Centre Cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán (Reis Catòlics, 16-34 - Barcelona):
  •  19.30h (gratuït) - Big Dani Pérez Organic Trio
  •  Tota la tarda (gratuït): exposició de Joan "Linuxbcn"

A l'Ateneu Popular de Nou Barris (Portlligat, 11-15 - Barcelona):
  •  21h (gratuït) - Master Class de guitarra amb Little Victor
  •  23h (4 €) – Huckleberry Finn

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!
 
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.