Google

01 April 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Teniu ganes de festa? Teniu ganes de blues? Doncs aquest diumenge ho teniu tot en la festa de presentació de l'"Anuario del blues 2010", a la sala Rocksound!

L'"Anuario del blues", editat per Bad Music Blues i amb la col·laboració de la Societat de Blues de Barcelona, és una publicació imprescindible per saber tot el que va passar el 2010 al món del blues, a Catalunya i Espanya. Amb una presentació clara i elegant, aquest anuari repassa tots els aspectes relacionats amb el blues: entitats, festivals, discos, iniciatives, mitjans de comunicació, etc. Per celebrar l'esdeveniment, el diumenge hi haurà festa grossa a la sala Rocksound de Barcelona: primer amb l'espectacle que muntaran Manolo López Poy (director de l'anuari) i la banda Dr. Ventuá Y Los Supersondios, i després amb la jam habitual d'aquesta sala, coordinada per la Tota Blues BandÉs a dir, una nit de blues ben completa amb espectacle, concert, jam... i, a més, amb un exemplar de l'anuari de regal!


Del misteriós Dr. Ventuá no hi ha imatges disponibles, però sí que podeu veure en acció al gran bluesman Tota i la seva banda:


Diumenge 3, 20h (gratuït) - Festa presentació "Anuario del Blues 2010"
Sala Rocksound - Almogàvers, 116 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.