Google

05 April 2011

Tots els Festivals de Blues 2011 a Catalunya i España


Els Festivals de Blues que es celebren per tota la geografia catalana i española arranquen amb els primer perfums primaverals. Durant quasi tot l’any es succeeix una amplia oferta de petits i grans festivals amb presència de formacions nacionals i internacionals que mantenen viva aquesta música centenària.



Hem fet una selecció d’una vintena de Festivals de Blues que es celebren anualment amb els seus corresponents enllaços. No hi són tots, però si una mostra representativa, des dels de més modestos i de recent creació com Blues Besos o Sant Cebrià Blues Festival per citar-ne dos iniciats el 2010, fins els grans esdeveniments peninsulars dedicats al blues i la música afroamericana com Cazorla, Hondarribia o Cerdanyola.




Aquesta selecció, que podeu consultar a ‘Els Festivals’ del menú superior o des d'aquí mateix, serà una secció dinàmica on anirem actualitzant dates, afegint festivals que encara no hi són i incorporant nous esdeveniments.

A hores d’ara ja és en ple funcionament el Blues & Ritmes a Badalona i escalfen motors per maig la segona edició del Butifarra & Blues a Cerdanyola i Blues & Picnic 2011 a Barcelona.


Aquest bloc no es fa sol, dediquem temps i posem il•lusió per difondre i compartir el blues. Si t’agrada 'van de Blues' comparteix els apunts o visita els anunciants perquè puguem seguir oferint-te més i millors cròniques.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.