Google

07 April 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Voleu ser testimonis del naixement d'una nova banda de blues? Aquest divendres al Zac Club, debut de Bullfrog, la nova banda del gran guitarrista Agustí Mas!

L'Agustí Mas, reconegut guitarrista de blues de Barcelona, estrena nou projecte aquest divendres al Zac Club! La nova banda es diu Bullfrog (en homenatge a Rory Gallagher), i la completen els germans Planells (Oriol, Joan i Txesk), coneguts pel seu grup de rock Icebend, i amics de l’Agustí des de fa anys. El seu repertori està basat en el blues-rock dels 70, amb versions de mites com Albert King, Jimmi Hendrix o Led Zeppelin, per dir-ne uns quants. 

Per al seu debut, els Bullfrog tindran la companyia d’una altra banda, el "power-trio" Black Kiss Superstar, que aquests dies està presentant el seu nou disc "Time For Rock'n'Roll". Amb aquestes dues potents bandes la nit promet ser moguda!

Amb els Bullfrog, l’Agustí Mas afegeix un nou projecte a la seva “col·lecció” de bandes (The King Revelers, On Time, Los Pájaros Locos, Soviets), i és una altra oportunitat per gaudir de la seva guitarra!

Per veure en acció els Bullfrog haureu d'esperar al concert, i els Black Kiss Superstar sonen així:



Divendres 8, 21.30h (8 €) - Black Kiss Superstar + Bullfrog
Zac Club - Diagonal, 477 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.