Google

14 April 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Què us sembla una nit de blues amb "master class" i concert? Sona bé, oi? Doncs això és el que podeu veure i viure aquest divendres, a Les Nits de Capibola Blues!

Com cada mes, arriba una altra edició de Les Nits de Capibola Blues, en aquesta ocasió amb una banda de recent creació: Blas Picón & the Junk Express! Malgrat la “joventut” de la banda, els seus membres són bluesmen reconeguts per les seves trajectòries: Blas Picón, Oscar Rabadán i Reginald Vilardell. Aquests músics no necessiten presentació i garanteixen qualitat i “feeling” a parts iguals. En aquesta nova aventura aposten pel blues més "auster, descarnat i virulent", segons les seves pròpies paraules, o sigui que la nit promet emocions fortes! La cita és el divendres a l’Ateneu Popular de Nou Barris.


Però això no és tot! Abans del concert podeu gaudir d'una "master class" de luxe amb la Big Mama! En aquesta classe, coneixerem més la figura del mític harmonicista Sonny Boy Williamson (Rice Miller), i el seu programa de ràdio "King Biscuit Time". Imprescindible!

Si us voleu fer una idea del que viureu amb The Junk Express, mireu això:


Divendres 15, 21h  (gratuït) - Master Class "King Biscuit Time", Big Mama
Divendres 15, 23h (4 €) - Concert de Blas Picón & The Junk Express
Ateneu Popular de Nou Barris - Portlligat, 11-15 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.