Google

14 July 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Us agradaria fer un bon vermut aquest dissabte mentre escolteu un dels bluesmen "històrics" del país? Doncs recordeu aquests dons noms: La Tia Felipa i Víctor Uris! 

Sí, heu llegit bé, aquest dissabte l'habitual vermout & blues de La Tia Felipa tindrà un convidat molt especial: Víctor Uris!

En Víctor és un dels bluesmen "històrics" del nostre país, amb una llarga i destacable trajectòria que va començar el 1982 amb la no menys "històrica" Harmònica Coixa Blues Band. Des de llavors, Víctor Uris no ha parat de participar en projectes interessants i ha compartit escenari amb els millors músics d'aquí i de fora.

El projecte actual d'en Víctor és "Boogie Thing", el seu últim disc i també el nom de la banda que l'acompanya (amb alguns excompanys de l'Harmònica Coixa). Amb ells fa un repàs a les cançons menys conegudes de bluesmen clàssics, com Slim Harpo, Memphis Slim, Big Walter...

Per si tot això no fos prou interessant, el concert de dissabte té l'al·licient afegit de que es fa a La Tia Felipa, a l'hora del vermut! Aquest bar de Cerdanyola, "comandat" per Jacinto Muñoz, és un dels locals que més està apostant pel blues en directe, i això és nota en el caliu de cada concert. Per cert, en aquest concert Víctor Uris estarà acompanyat per Pedro Riestra, un bon guitarrista que vindrà amb ell des de Mallorca.

En resum, serà un gran ocasió per tornar a veure en acció l'històric cantant i harmonicista mallorquí, i a més mentre feu el vermut... Què més voleu? La Tia Felipa's keepin' the blues alive!

En el següent video podeu veure el duo en acció:


Dissabte 16, 12.30h - Víctor Uris al Vermout & Blues
La Tia Felipa - Lluís Companys, 6 (Cerdanyola)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues! 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.