Google

28 de juliol 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Us agrada el blues? Us agrada el piano? Doncs aquest divendres us esperen: 2 pianos, 4 mans i 20 dits per gaudir d'una nit de blues & boogie trepidant! Com? Amb qui? On? Seguiu llegint i trobareu la resposta...

Durant els mesos de juliol i agost es celebra el 14è Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro, i aquest divendres han preparat un concert especial amb dos dels grans pianistes del país: Lluís Coloma i August Tharrats!

Aquests dos mestres del piano no necessiten gaire presentació, però és bo recordar que l'August Tharrats és el pioner del piano boogie al nostre país, i que en Lluís Coloma és un dels pianistes més reconeguts del moment. Els dos tenen una trajectòria impressionant, plena de bons discos, de participacions en els millors festivals, de col·laboracions amb autèntics mites del blues i del jazz... Si toquessin pop serien "estrelles mediàtiques"! Per sort, per a ells i per a nosaltres, fan blues i boogie... i del bo!


El concert d'aquest divendres es presenta espectacular, amb els dos mestres junts (amb un piano per a cada un), acompanyats per uns altres grans músics (Manolo Germán al contrabaix i Marc Ruíz a la bateria), i en un escenari situat a la Platja Gran de Platja d'Aro... i gratis! Insuperable!

Tot seguit podeu veure un avanç del que us espera el divendres, en els dos videos enregistrats a la Nova Jazz Cava. Si teniu temps, no us perdeu el video del programa "Jazz a l'estudi" (TV3) dedicat a en Tharrats i en Coloma. Una hora a l'estudi amb aquests dos mestres "fent saltar" les tecles del piano!Divendres 29, 23h (gratuït) - Lluís Coloma Trio & August Tharrats
14è Festival Nits de Jazz - Platja Gran (Platja d'Aro)

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.