Google

11 d’agost 2011

El concert del cap de setmana: Amadeu Casas Vintage Band.

Us imagineu com seria un concert de blues en un convent? Creieu que és possible? Doncs sí, aquest diumenge podeu veure l'Amadeu Casas Vintage Band en un convent de la Ruta del Cister! La "música del diable" a la "casa del Senyor"!


Aquest diumenge podeu veure i viure un concert molt especial al Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, amb l'Amadeu Casas Vintage Band! El concert forma part del VII Cicle de concerts d'estiu a La Ruta del Cister, un cicle que porta la música en directe als monestirs i convents d'aquesta ruta històrica.La publicitat ens ajuda a mantenir i millorar el bloc


L'Amadeu Casas no necessita gaire presentació, doncs és un dels pioners del blues a casa nostra i ha participat en algunes de les bandes històriques del país com l'Harmònica Zumel Blues Band, Big Mama & The Blues Messengers, More Strings, Tandoori Lenoir (encara en actiu)... a més de liderar els seus projectes més personals.

Per a aquest concert, l'Amadeu ens ha preparat un "viatge" als origens del blues i el jazz, i estarà acompanyat per tres músics de primera línia: Dani Alonso (trombó, tuba, trompeta, guitarra, clarinet, saxo, serra i veu), Ricky Araiza (guitarra, dobro, banjo, mandolina i veu) i Blas Picón (washboard, harmònica i veu).

Un concert espectacular per gaudir de la "música del diable" a la "casa del Senyor"! Que Déu ens agafi confessats!

Aquí podeu veure com sona el nou projecte d'Amadeu Casas. Ells estan tocant asseguts però a vosaltres us faran aixecar de la cadira!Diumenge 14, 19h (15 €)- Amadeu Casas Vintage Band a la Ruta del Cister
Convent de Sant Bartomeu (Bellpuig, L'Urgell)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.