Google

18 August 2011

El concert del cap de setmana: Barcelona Big Blues Band.

Us agradaria fer un viatge en el temps? Us agradaria retrocedir als anys 40 i veure en acció una big band?  Doncs això és possible aquest divendres, a les Festes de Gràcia, on podeu gaudir de la Barcelona Big Blues Band!

Demà, divendres, podeu tornar unes quantes dècades enrere i viure l'experiència inoblidable d'assistir a un concert d'una big band. Només heu d'anar a les Festes de Gràcia, en concret a la "Plaça del Swing" (la Plaça del Diamant de tota la vida) i allà hi trobareu la Barcelona Big Blues Band!

Aquesta big band és una iniciativa de Capibola Blues, una associació imprescindible en la difusió del blues a Barcelona, i que és la responsable de projectes molt interessants com el Festival de Blues de Barcelona, Les Nits de Capibola, el Blues & Pícnic de Nou Barris, l'Escola de Blues...


L'objectiu de la creació de la Barcelona Big Blues Band és, per una banda, oferir concerts de blues en aquest format espectacular de big band, a l'estil de les orquestres de ball dels anys 40, i per altra banda acompanyar a grans solistes de blues nacionals o internacionals.

La banda està formada per 13 músics (res de supersticions!) de primer nivell, sota la direcció d'Ivan Kovacevic, un dels contrabaixistes més sol·licitats del circuit de blues.  Per a aquest concert, a més, tindran un convidat especial: Agustí Burriel, cantant de bandes tant destacades com The Big Jamboree, Velvet Candles o Augie Burr & The Elvis Tribute Band.

Abans del concert, a les 21h, hi haurà una sessió de djs de swing de LindyHop.cat, per anar-vos preparant. Serà una big night de blues!

Per cert, la foto és d'en Joan "Linuxbcn", un especialista en captar la màgia del blues amb la seva càmera!

Podeu fer una primera "escapada en el temps" i veure el que us espera el divendres:


Divendres 19, 22.30h (gratuït)- Barcelona Big Blues Band
Festes de Gràcia - Plaça del Swing (Pl. del Diamant, Barcelona)

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.