Google

25 August 2011

El(s) concert(s) del cap de setmana: Dani Pérez Quintet.

Teniu ganes de passar 2 nits de "saxo desenfrenat"? Doncs aquest divendres i dissabte, al Bel-Luna, us espera l'home que us farà gaudir de "bon saxo": Dani Pérez! Aquest gran músic de Los Rebeldes i The Big Jamboree, tot per a vosaltres!

Doncs sí, aquesta setmana teniu dos dies (divendres i dissabte) per gaudir amb el Dani Pérez Quintet al Bel-Luna! Aquest gran saxofonista de blues, rock'n'roll, boogie i altres ritmes "negres", està en plena forma i, a més de liderar el seu quintet, també participa en bandes conegudes per tots com Los Rebeldes, The Big Jamboree, la Barcelona Big Blues Band...

En el seu quintet està acompanyat per músics de primer nivell: Manuel Casado (guitarra), Manolo Germán (contrabaix), Emilio Torres (bateria), i amb un dels grans cantants de blues i rock'n'roll, Agustí BurrielAmb ells, en Dani és capaç de transmetre tota l'energia d'una big band i segur que us farà aixecar de la cadira per ballar sense parar!


A més, Dani Pérez fa uns mesos que és notícia per la sortida al mercat del seu disc Honkin' Fever, un treball produït per ell mateix i que reflecteix el so de l'època daurada del rhythm'n'blues. Potser el podeu comprar al mateix concert i emportar-vos la festa a casa!

Tot això són arguments més que suficients perquè escolliu un dia (o els dos!) i aneu al Bel-Luna per passar una honkin' night espectacular!

Per cert, la magnífica foto d'en Dani és d'en Joan "Linuxbcn", un especialista en captar la màgia del blues amb la seva càmera!

En el següent video (dels amics de Bad Music Blues) podeu veure en Dani Pérez "bufant a tota màquina", en la presentació del seu disc. Blow, man, blow!


Divendres 26 i dissabte 27, 23.30h (12 €)- Dani Pérez Trio
Bel-Luna - Rambla Catalunya, 5 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.