Google

01 September 2011

El concert del cap de setmana: "Sardina And Blues" amb The Clean Pockets.

Us ve de gust una bona sardinada amb guarnició de blues? Doncs aneu reservant taula per a aquest dissabte al Santi's Beach Bar (Pineda de Mar). Allà us esperen The Clean Pockets per preparar-vos un bon blues a la brasa!

Sí, amics, l'agost s'ha acabat i les vacances també (si més no, per a la majoria). Comença setembre, s'ha de tornar a la feina (o a la cua de l'atur), d'aquí quatre dies ja començarà la tardor i tornarà el fred, augmentaran els divorcis i les depressions post-vacacionals... Tot comença a semblar trist i gris... Tot? No! Aquest dissabte encara podeu anar a la platja i gaudir del "Sardina And Blues"!

Doncs sí, tenim una nova proposta que combina el menjar amb el blues. Després del "vermut & blues", el "còctel & Blues", la "barbacoa & blues", el "sopar & blues", la "botifarra & blues" i el "carajillo & blues"... arriba la "Sardina And Blues"! Aquest dissabte, al Santi's Beach Bar de Pineda de Mar, podeu gaudir d'una barbacoa de sardines i pintxos a preus populars, acompanyats pel blues de The Clean Pockets!

The Clean Pockets són un duo format per Fredy García (veu i harmònica) i Agustín Leandro Blesa (guitarra i veus), dos bluesmen que han participat en bandes força conegudes com Huckleberry Finn o The Messin' Kids. Amb aquest nou projecte, els dos músics versionen cançons clàssiques del blues, i també fan cançons pròpies amb temes d'actualitat del Delta... del Llobregat!

Aprofiteu aquesta ocasió, abans de que l'estiu s'acabi definitivament. Un concert a prop de la platja per anar amb xancletes... i "posar-vos les botes"!

The Clean Pockets tindran aviat material audiovisual per veure el seu treball, però menstrestant podeu veure en acció en Fredy Garcia, acompanyat d'alguns dels millors bluesmen de BCN! Shake the sardine, man!

Video realitzat pels amics de Bad Music Blues.




Dissabte 3, 21h (preus populars)- "Sardina And Blues" 
amb The Clean Pockets
Santi's Beach Bar - Baixant pel Rierany dels Frares (Pineda de Mar)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.