Google

08 September 2011

El concert del cap de setmana: aniversari de la Societat de Blues de Barcelona.

Us heu imaginat mai anar una festa d'aniversari amb blues en directe? Encara millor, amb 3 concerts de blues en la mateixa festa? Creieu que és demanar massa? Doncs aquest dissabte el vostre somni es farà realitat, a la Festa d'Aniversari de la Societat de Blues de Barcelona!

Doncs sí, la Societat de Blues de Barcelona (SBB per als amics) s'està fent gran i ja té 6 anys! Qui ho havia de dir! 

Avui en dia, on predomina l'individualisme, reunir gent diversa al voltant d'una mateixa causa no és fàcil, i si es tracta de la música encara més! I si la música és blues... ja ni t'explico! Però l'SBB ho ha aconseguit, i tot sembla indicar que per molts anys!

Aquests 6 anys de vida es mereixen celebrar-los "amb tots els luxes", i per això aquest dissabte s'ha muntat la Festa del 6è Aniversari de l'SBB, al Centre Cívic Les Basses (dins de la programació del Festival de Blues de Barcelona). Per a aquesta ocasió tan especial, l'SBB "tira la casa per la finestra" i ha preparat un concert triple, amb un cartell... de luxe, és clar!


Per començar amb molt bon rotllo, els mestres del riure'n'blues: Txus Blues & Jose Bluefingers! Després, per continuar amb molt feeling, un gran harmonicista texà acompanyat per alguns dels millors músics de l'SBB: Greg Izor & Combo SBB! I per acabar amb molta marxa, un "viatge" als anys 40 amb la Barcelona Big Blues Band! Simplement E-S-P-E-C-T-A-C-U-L-A-R!!!

Aquest gran esdeveniment és possible gràcies a l'ajuda de bons amics de l'SBB: Capibola Blues i Bad Music Blues. Mireu si és gran la cosa que fins i tot hi col·labora l'Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura)!

En resum, una gran festa, com es mereix aquesta institució que reuneix a la família del blues de Barcelona (i del país), i que tant està lluitant perquè el blues ocupi l'espai que es mereix! Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Tres "tastets" del que us espera dissabte:

Txus Blues & Jose Bluefingers
  

Greg Izor (per cert, reconeixeu els 2 guitarristes?) 


Barcelona Big Blues Band



Dissabte 10, 21h (5 €, socis SBB gratuït) - Festa 6è Aniversari de l'SBB
Centre Cívic Les Basses - Teide, 20 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/

2 comments:

El Blog de El Desconcierto para Everygoodsong said...

A ver si os gusta:
MARAYA ZYDECO, bluesdelbueno, desde Asturias.

http://www.youtube.com/watch?v=L3fIH4M2wEk

Lluís Souto said...

Gracias! Blues del bueno, sí señor!

Salud y blues!


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.