Google

21 September 2011

El concert del cap de setmana: Blues de Rostoll.

Us agradaria tornar a veure una de les bandes pioneres del blues a casa nostra? Aquest dissabte, a la històrica sala Jamboree de Barcelona, el retorn d'una banda històrica: Blues de Rostoll! Serà una nit... doncs això, històrica! No podia ser d'una altra manera...

Aquests dies és notícia el retorn d'una banda gironina que va tenir el seu moment de "glòria" a la dècada dels 90. Segurament recordeu el seu nom... Sopa de Cabra? Doncs no, es tracta d'una altra banda de Girona que també va tenir èxit, però no tant (és el que passa quan fas blues). La banda en qüestió és... Blues de Rostoll!

De 1991 a 1997 els Blues de Rostoll, liderats per Eduard Carreras, van portar el blues per tot el país, en un moment que no hi havia tantes bandes com ara, i van gravar 2 discos. Ara, 16 anys després, la banda torna als escenaris amb nova formació (l'únic membre original que queda és l'Eduard), per retrobar-se amb el públic que va gaudir amb ells fa tants anys, i també amb el "nou" públic d'ara!


Tot i el pas del temps, i la renovació dels seus components, els Blues de Rostoll continuen amb el seu estil que combina unes versions molt personals de grans clàssics del blues, amb cançons pròpies. I tot això cantat en català, castellà i anglès, perquè tothom pugui gaudir de les seves lletres plenes d'ironia!

Aquest dissabte, al Jamboree, podeu passar una nit de La Mercè que farà "història"!




Dissabte 24, 21 i 23h - Blues de Rostoll al Jamboree
Plaça Reial, 17 (Barcelona)
Taquilla: 12 €, web Jamboree: 10 €


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.