Google

12 October 2011

Blue Heart, el concert del cap de setmana.

Quant temps fa que no aneu a un concert de blues al Luz de Gas? Us ve de gust anar-hi a veure una de les bandes del moment? Sabeu quina és aquesta banda? Doncs els Blue Heart!

La sala Luz de Gas de Barcelona és una de les sales més acollidores i emblemàtiques del país, però no és molt habitual poder-hi veure concerts de blues. Aquest divendres és una d'aquestes ocasions on els aficionats al blues estem d'enhorabona i podem anar a gaudir de la nostra música preferida en aquesta sala!

Els protagonistes del concert són els Blue Heart, la banda liderada pel gran guitarrista  i cantant Xavier Soranells, que estan d'actualitat perquè fa uns mesos que han tret al mercat el seu primer disc, tot i que la banda ja té una llarga trajectòria. Aquest treball està integrat majoritàriament per cançons pròpies, i també amb algunes versions de grans bluesmen com Robert Johnson o Freddie King.


Els Blue Heart són un trio, a l'estil dels mítics Cream d'Eric Clapton o dels Double Trouble d'Stevie Ray Vaughan, i en Xavier està acompanyat per dos altres grans músics: Fèlix Sierra (baix) i Eudald Boluda (bateria). Amb aquesta bona base rítmica, Xavier Soranells pot treure partit del seu domini de la guitarra i de la seva veu, i tot això dóna com a resultat un repertori de blues fidel a la tradició però amb elements més sofisticats i moderns.

Des del juny els Blue Heart estan presentant el nou disc (que porta per títol el nom de la banda) per diferents sales del país, i aquest divendres és el torn de Barcelona, amb el seu concert al Luz de Gas. Tant si els heu vist com si no, aquesta és una bona ocasió per anar al seu concert! Serà una gran blue night!


Divendres 14, 21.30h - Presentació del nou disc de Blue Heart
Luz de Gas - Muntaner, 246 (Barcelona)
Entrades - anticipada 10 €, taquilla 12 €

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.