Google

02 November 2011

Aquest divendres tornen Les Nits de Capibola Blues a Nou Barris (Barcelona).

Us agradaria gaudir d'una nit de blues i rock'n'roll? Us heu preguntat mai com va nèixer el "fill" del blues als anys 50? Voleu viure en directe un concert amb la música que sonava aquella època? Doncs tot això ho podeu fer aquest divendres, a una nova edició de Les Nits de Capibola Blues!

Després d'un merescut descans, per recuperar-se de la feinada d'organitzar l'excel·lent edició d'aquest any del Festival de Blues de Barcelona, l'equip de l'associació Capibola Blues torna a la càrrega amb una de les seves activitats "estrella": Les Nits de Capibola Blues! I es nota que el descans els ha anat molt bé perquè les Nits tornen amb un format doble i molt interessant!

Primer podeu gaudir de les "Trobades Amb Blues", una xerrada sobre algun aspecte relacionat amb el blues, que en aquesta primera sessió ja comença de la millor manera, amb una experta en el tema: la Big Mama! La "nostra" blueswoman parlarà dels orígens del "fill" del blues, el rock'n'roll, per entendre millor com es va produir aquest "naixement" i l'impacte que va tenir.

Per cert, si us fixeu en la foto que il·lustra l'article, hi podeu veure el logo del mític segell discogràfic Sun Records, que va tenir un paper clau en tot això. Podríem dir que va ser una de les "llevadores" principals en aquest "part", i podeu tornar a viure aquell moment màgic escoltant qualsevol dels discos de Sun Records!


I després de la "teoria"... la "pràctica"! Per entendre i assimilar el que ens explicarà la Big Mama res millor que un concert d'uns experts en rock'n'roll, rockabilly i rhythm'n'blues: els Hot Train Trio! Amb Julio Vallejo (veu i guitarra acústica), Thierry Courault (guitarra elèctrica) i Manolo Germán (contrabaix), viureu en primera persona la música que va nèixer els anys 50!

Les Nits de Capibola tornen per la porta gran, a una de les seves "seus" principals: el Casal de Barri de Prosperitat (Nou Barris)! A disfrutar all night long!

Així sonen els Hot Train Trio. Amb ells viatjareu als 50 només amb bitllet d'anada... perquè ja no voldreu marxar d'allà!




Divendres 4 - Les Nits de Capibola Blues
21h (gratuït) - "Trobades amb el blues", amb Big Mama
23h (2 €) - Hot Train Trio
Casal de Barri de Prosperitat - Pl. Angel Pestaña, s/n (Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.