Google

09 November 2011

Cicle Blues & Boogie de L'Hospitalet: aquest divendres gran concert al Salamandra 2.

Teniu ganes d'una gran nit de blues i boogie? Us agradaria veure en un mateix escenari grans bandes d'aquí amb grans artistes internacionals? Doncs aquest divendres teniu una cita al Salamandra 2, amb un dels concerts centrals del Cicle Blues & Boogie de L'Hospitalet!  

Aquesta setmana ha començat una nova edició, la 6ena, del Cicle Blues & Boogie de L'Hospitalet, i s'allargarà durant tot el novembre i part del desembre. Com està passant en tots els àmbits, el cicle també ha patit importants retallades pressupostàries, però tot i així l'organització (a càrrec de Bad Music Blues) ha aconseguit mantenir una programació més que interessant, variada i de qualitat.

Com exemple d'això tenim el concert doble d'aquest divendres, que és un dels plats forts del cicle (n'hi hauran uns quants més!), amb Shine & PT Gazell per una banda, més Carl Wyatt & Archie Lee Hooker & A Contra Blues per l'altra. 

Si us voleu "emportar a casa" alguns dels artistes, a Amazon podeu trobar discos d'alguns dels protagonistes, per exemple: Back to Back de PT Gazell, o Live at the Entra Pot de Carl Wyatt. Pels discos de Shine i A Contra Blues haureu d'esperar al concert!


Shine és un dels molts projectes d'Hernán Senra "Chino", en aquest cas centrat en el swing, i estaran acompanyats per l'harmonicista americà PT Gazell, un mestre de l'harmònica que ha portat aquest petit instrument fins a la màxima expressió! Després podeu veure compartint escenari el guitarrista Carl Wyatt (que barreja amb força els estils de Texas, Chicago i el Delta) i Archie Lee Hooker (nebot del mític John Lee Hooker!), acompanyats pels "nostres" A Contra Blues! Aquest concert el podeu gaudir a la sala Salamandra 2, de L'Hospitalet, i la nit promet ser espectacular!

Per acabar, és de justícia destacar les entitats que han fet possible la continuitat del cicle. A més dels organitzadors (Bad Music Blues) hi col·laboren decisivament: Societat de Blues de Barcelona, Capibola Blues, Salamandra i Kfè Olé, entre d'altres, a més de tots els músics participants. Gràcies a tots per fer possible que puguem continuar gaudint d'aquest esdeveniment!

Aquests són els protagonistes per separat, quan estiguin tots junt pot ser la bomba!










Divendres 11, 21.30h - Cicle Blues & Boogie de L'Hospitalet
Shine & PT Gazell + Carl Wyatt & Archie Lee Hooker & A Contra Blues
Sala Salamandra 2 - Av. Carrilet, 301 (L'Hospitalet de Llobregat)
Entrades: anticipada 6 €, taquilla 8 €


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.