Google

30 November 2011

Final del Concurs de Blues de Barcelona - Budweiser, aquest dissabte al Rocksound.

Teniu ganes de viure l'emoció d'una gran final? No podeu esperar fins el maig, quan es decidirà la Champions? Doncs aquest dissabte teniu la gran final del Concurs de Blues de Barcelona - Budweiser 2011! La "Champions del Blues" al Rocksound!

Ara fa 2 mesos, començava la fase eliminatòria del Concurs de Blues de Barcelona - Budweiser 2011, amb 10 bandes que aspiraven a arribar fins al gran dia: la final! I aquest gran dia és dissabte, a la sala Rocksound on ens espera un "duel" espectacular amb les 2 bandes finalistes: Huckleberry Finn i Ster & The Waxers

Huckleberry Finn es una banda de Barcelona, formada l'any passat, que ha anat evolucionant fins al format actual de quartet amb Daniel Ventosa (piano i veu), Artem Zhuliev (saxo), Jose Pilar (baix) i Edu Nieto (bateria). La banda ja ha participat en nombrosos concerts i festivals, i el seu repertori barreja el blues clàssic amb altres estils de música negra, sobretot de New Orleans.

Ster & The Waxers també és una banda formada a Barcelona, al voltant de la cantant Ster Wax que està acompanyada per Héctor Martín (guitarra), Aitor Sáinz (teclats), José Pilar (baix) i Edu Nieto (bateria). Aquesta banda també porta una curta però intensa trajectòria de concerts i festivals, i el seu repertori està basat en els grans cantants de blues, funk i soul dels anys 50 i 60 (principalment).


L'anècdota de la final és que, com haureu vist, les 2 bandes tenen la mateixa base rítmica... Potser no farà falta que es moguin de l'escenari!

Amb aquestes 2 bandes l'espectacle està garantit, però després de la seva acutació encara hi haurà més! Per tancar aquesta nit de blues memorable actuarà Tota Blues Band, acompanyats de la Big Mama! Una combinació molt especial per a una nit molt especial!

El concurs està organitzat per la Societat de Blues de Barcelona, patrocinat per Budweiser, i amb la col·laboració destacada del CONCA (Generalitat de Catalunya), i també de Bad Music Blues i les sales dels concerts.

Una nit de blues que us emocionarà!

Aquests són els finalistes:







Dissabte 3, 22h (gratuït) - Final del Concurs de Blues de Barcelona
Rocksound - Almogàvers, 116 (Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.