Google

21 December 2011

Nadal amb swing al Jamboree, amb Ignasi Terraza Trio & Randy Greer.

Voleu acabar el dia de Nadal com cal? Doncs, si de bon swing voleu disfrutar, al Jamboree heu d'anar! Amb l'Ignasi Terraza i el Randy Greer us trobareu, i molt bé us ho passareu!

Aquest diumenge, dia de Nadal, és una jornada de família, dinar, i sobretaula llarga, molt llarga... Quan arriba el vespre el nivell de saturació (familiar i alimentici) acostuma a ser elevat, i només ens queda l'alternativa d'escarxofar-nos al sofà i anar fent zapping pels programes nadalencs de la tele... Només? No! Teniu una alternativa molt millor, anar a un concert de swing!

Si voleu acabar el dia de més bon rotllo, amb cançons de Nadal (la tradició mana) però a ritme de swing, només heu d'anar al Jamboree i us trobareu l'Ignasi Terraza Trio & Randy Greer! El trio d'un dels grans pianistes del país amb la veu d'un gran crooner americà que porta molts anys vivint a Barcelona, és tota una garantia per gaudir d'una gran Christmas Swing Night!


I si us voleu emportar a casa el feeling i el swing d'aquests grans músics, per gaudir-lo vosaltres o per regalar-lo algú especial, els nostres amics d'Amazon tenen uns quants dels seus discos.

Aquí teniu un "tastet" del "menú digestiu i desengreixant" que podeu degustar aquest diumenge:



Diumenge 25, 21 i 23h - Ignasi Terraza Trio & Randy Greer
Jamboree - Plaça Reial, 17 (Barcelona)
Entrades: taquilla 12 €, web Jamboree 10 €


BON NADAL, I QUE EL BLUES US ACOMPANYI!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.