Google

28 December 2011

Revetlla de Cap d'Any amb blues a Barcelona: 3 opcions.

Pensàveu que no era possible passar una revetlla de Cap d'Any amb blues en directe? Doncs aquest any sí! A Barcelona teniu 3 concerts de blues per acabar el 2011 i començar el 2012 de la millor manera!


Segur que més d'un Cap d'Any, en plena festa i mentre sonava l'últim èxit d'Enrique Iglesias, heu pensat: "com m'agradaria passar una nit de Cap d'Any amb blues en directe"... Doncs, felicitats! Aquest any podeu realitzar el vostre somni, i teniu 3 opcions per escollir! O també podeu anar a les 3... sobredosi de blues! Yeah!

Aquí les teniu, ordenades cronològicament, perquè us planifiqueu la vostra ruta del blues:


Opció 1 (21h sopar, 21.45h concert): Blas Picón & The Junk Express al Bel-Luna
Al Bel-Luna podeu fer la festa completa, amb el sopar i el concert de Blas Picón & The Junk Express. Una nit per pujar a aquest tren carregat de blues contundent, que us portarà cap al 2012 amb una energia que us menjareu el món! I amb un convidat especial: el gran guitarrista Raúl T-Bonski!
Preu: 110 € (sopar + concert). Consultar només concert.


Opció 2 (00.30h): The Rocking Stones + A Contra Blues a la Sala Monasterio
Nit doble de blues i rock'n'roll ("pare i fill") per oblidar-se de la crisi i la seva mare, i gaudir fins que el cos aguanti! Amb el blues i altres varietats negres dels A Contra Blues (una de les bandes més en forma de la ciutat), i amb el rock "satànic" de The Rocking Stones (un gran tribut als "fills" de Muddy Waters), la nit se us farà molt curta... Al Monasterio us espera una nit doble per acabar "doblegats"!
Preu: 15 € (concert+consumució).



Opció 3 (1h): Tota Blues Band + Greg Izor & The Rockets al Rocksound
Al Rocksound teniu una altra nit de Cap d'Any doble, però only bluesTota Blues Band, una de les bandes més actives de la ciutat i Greg Izor & The Rockets, liderats per aquest gran harmonicista americà, us garanteixen una nit de blues espectacular com si fóssiu a Chicago, o a Austin! Aquest concert té la col·laboració de la Societat de Blues de Barcelona, i els seus socis tenen les entrades a preu especial (consulteu la web de l'SBB).
Preu: 18 € (concert+consumició), 12€ socis SBB (també concert+consumició).





Tot seguit podeu veure els protagonistes en acció:














No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.