Google

18 January 2012

Big Dani Pérez presenta nou disc al Bel-Luna.

Voleu ser testimonis del "canvi intel·ligent" d'un gran saxofonista? Doncs aquest divendres i dissabte teniu una cita al Bel-Luna, per assistir a la presentació del nou disc de Big Dani Pérez, "Smart Change"!

Que en Big Dani Pérez és un dels grans saxofonistes del país, sobretot en el camp del rhythm'n'blues i el rock'n'roll, no és cap novetat. El que sí és novetat és el seu segon disc en solitari, "Smart Change", que suposa un canvi interessant en la seva carrera, com ja deixa entreveure el seu títol.

En aquest nou disc, en Big Dani explora terrenys armònics més jazzístics, amb cançons més melòdiques (moltes composades per ell mateix), i demostra tot el seu potencial com a músic. A més, en aquest nou treball el saxofonista ha estat molt ben acompanyat per una gran banda i amb la col·laboració alguns dels millors músics de la ciutat. Per si això no fos prou, el disc l'ha gravat i editat a MITIK Records (amb la producció d'Aurelio Morata), i això és sinònim de màxima qualitat!

Aquest divendres i dissabte, al Bel-Luna, teniu 2 nits per gaudir de les noves cançons d'"Smart Change", on predomina el jazz, combinades amb les cançons del seu anterior disc ("Honkin' Fever"), on predomina el rhythm'n'blues explosiu i ballable. El resultat pot ser espectacular!



 
Divendres 20 i dissabte 21, 23.30h (12 €) - Big Dani Pérez
Presentació del nou disc "Smart Change"
Bel-Luna - Rambla Catalunya, 5 (Barcelona)
 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.