Google

25 January 2012

Concert benèfic a Sabadell, amb el Lluís Coloma Trio.

Us agradaria ajudar a la gent d'Àfrica mentre gaudiu d'un concert de blues i boogie? Doncs divendres teniu una cita a Sabadell, amb el Lluís Coloma Trio!
  
Àfrica, on el blues té els seus orígens, fa massa temps que pateix tota mena de desgràcies i situacions inhumanes, en gran part originats per les nostres societats occidentals... Però des d'aquí també hi ha persones i entitats que fan tot el possible per ajudar la gent d'aquell gran continent, i aquest divendres vosaltres hi podeu col·laborar, i d'una manera molt fàcil i agradable!

Intermón Oxfam ha preparat un concert benèfic al Teatre La Faràndula de Sabadell, amb l'objectiu de recaptar diners per finançar els projectes d'emergència que té a la Banya d'Àfrica. El concert és de blues i boogie, amb el Lluís Coloma Trio, i ja sabeu que això vol dir que la qualitat i la diversió estan garantides.

Segurament us preguntareu, "i com puc ajudar jo"? Doncs només heu d'anar al concert, pagar l'entrada de 10 €... i gaudir amb la música d'en Coloma i companyia! Més fàcil, impossible!

Al concert us esperen coses com aquesta:


Divendres 27, 21.30h - Concert benèfic d'Intermón Oxfam 
amb Lluís Coloma Trio
Teatre La Faràndula - Alfons XIII, 33 (Sabadell)
Entrada 10 €, destinada a projectes per a la Banya d'Àfrica

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.