Google

11 January 2012

La Locomotora Negra, swing a tot tren a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Heu pujat mai a un tren ple de swing? Aquest dissabte ho podeu fer a la Nova Jazz Cava de Terrassa, amb el concert de La Locomotora Negra. Swing a tota màquina amb aquesta veterana big band catalana!

La Locomotora Negra és tota una institució del jazz i el swing a casa nostra, i l'any passat va celebrar el seu 41è aniversari en plena forma. 

Al llarg de la seva carrera, aquesta big band ha actuat a nombroses sales i festivals de dins i fora del país, fent gaudir a diverses generacions d'aficionats al jazz negre, el més proper al blues. Tal ha estat la seva contribució a la difusió d'aquest gènere a Catalunya, que el 2002 van rebre la Creu de Sant Jordi, distinció que concedeix la Generalitat.


El líder de la formació és en Ricard Gili, la reencarnació catalana d'en Louis Armstrong (si el sentiu tocar la trompeta i cantar entendreu perquè), i l'acompanyen uns altres 16 músics de primer nivell. Tots plegats fan que cada concert d'aquesta big band sigui un gran espectacle, on és molt difícil no acabar ballant al ritme de la seva música. 

Aquest dissabte podeu gaudir amb ells a la Nova Jazz Cava de Terrassa, una de les "estacions" preferides d'aquesta "locomotora". All aboard!
 

Dissabte 14, 22h (15 €) - La Locomotora Negra
Nova Jazz Cava - Ptge. Tete Montoliu, s/n (Terrassa)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.