Google

10 January 2012

Tot un any de van de Blues

El 2011 ha estat un any ple de blues que, en el cas d’aquest bloc, l’hem vist reflectit amb un creixement progressiu de visites i seguidors. Un total de 5.000 persones han visitat quasi 8.000 vegades van de Blues i s’han passejat per més de 13.500 pàgines d'aquest bloc.

Vam començar l’any amb poc més de 400 visites mensuals i l’hem acabat amb 1.150 aquest desembre. És un plaer veure com el que publiquem cada setmana interessa cada cop a més gent. Per això, volem agrair a tots els que seguiu van de Blues regularment i als que us hi deixeu caure de tant que sigueu a l’altre costat, perquè sou la raó més important per la que això segueix funcionant, a banda, és clar, d’aquesta música d’origen negre que tant ens entusiasme.

Els posts que més han interessat aquest any han estat dos publicats a la recta final de l’any. En primera posició el Festival Internacional de Jazz de Barcelona: gran Nit de Blues & Boogie seguit en el ranking del més vist per Nadal amb swing al Jamboree, amb Ignasi Terraza Trio & Randy Greer, un concert per cert pel que es van exhaurir les entrades.


Les pàgines més visitades són Retalls d'història del blues  i la secció Multimèdia ♫ .

Ara tenim per davant 12 mesos amb les novetats més bluseras, curiositats  de la historia del blues i els seus músics, recomanacions setmanals de concerts, i l’obligat seguiment del que es cogui en l’actualitat del blues, per descomptat el que es fa a Catalunya però també amb pinzellades d’actualitat internacional. Gràcies un cop més per ser-hi i que aquest 2012 el blues us segueixi acompanyant.

3 comments:

fnogues said...

Felicitats per l'any de blog de blues!

lluisdetaradell said...

M'agrada el blues i que les iniciatives que l'envolten, persisteixin.

Llarga vida als blusaires!!!

Unknown said...

Gràcies Ferran !!

Lluís, les iniciatives hi són i continuaran. Entitats i gent com la SBB, Capibola Blues o Bad Music Blues, entre altres, estan fent una feina de collons a Catalunya.


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.