Google

04 January 2012

VIII Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava. El primer regal de Reis.

Com van els nervis per l'arribada dels Reis? Teniu ganes de veure els primers regals? Doncs dijous a la nit ja podeu obrir-ne el primer: la VIII Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava! I divendres més!

Aquesta setmana el cap de setmana comença dijous a la nit, amb el primer concert de la VIII Blues & Boogie Reunion

Des de fa 8 anys el primer regal de Reis el podeu trobar a la Nova Jazz Cava de Terrassa, amb aquesta trobada de pianistes de primer nivell, organitzada pel Lluís Coloma, un dels mestres d'aquest instrument que tenim a casa nostra.

Aquesta edició de la Blues & Boogie Reunion té com a protagonistes el mateix Coloma, i dos reconeguts pianistes internacionals: l'americà Barrelhouse Chuck (un dels grans pianistes de blues de Chicago) i l'alemany Frank Muschalle (un virtuós del boogie woogie). A més, estaran acompanyats per uns altres mestres dels seus respectius instruments: Manolo Germán (contrabaix) i Marc Ruíz (bateria).

Perquè la nit sigui el més espectacular possible, a l'escenari hi hauran 2 pianos de cua i els 3 pianistes podran fer totes les combinacions que la música i la natura permetin fer amb 6 mans, 30 dits i 176 tecles!

Dues nits que són tot un regal per als amants del boogie woogie!

Aquí podeu veure un exemple de les combinacions que es poden fer amb més d'un pianista i d'un piano (imatges de l'edició de 2011):




Dijous 5 (22h) i Divendres 6 (19.30h) - VIII Blues & Boogie Reunion
Nova Jazz Cava - Ptge. Tete Montoliu, s/n (Terrassa)
Entrada: cada dia val 20 €. Els socis de l'SBB tenen descompte del 20% (presentant el carnet de soci a la taquilla) 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.