Google

29 February 2012

Big Mama & Míriam Aparicio a La Tía Felipa, aquest divendres.

Us agradaria veure juntes 2 dames del blues català? Doncs aquest divendres podeu veure per primera vegada el duo format per Big Mama i Míriam Aparicio, a La Tía Felipa!

Fa uns mesos que La Tía Felipa va començar el cicle de concerts anomenat "Divendres de Piano Blues", on la qualitat dels músics i el bon ambient són les principals característiques. Després de tantes setmanes aconseguint portar alguns dels millors pianistes del país, acompanyats d'altres grans músics,  semblava que ho tenien difícil per tornar-nos a sorprendre... però ho han aconseguit un cop més!

Aquest divendres podeu veure un duo inèdit, amb la Míriam Aparicio al piano acompanyada de la Big Mama, a la veu i la guitarra. Míriam Aparicio, a més de ser la Presidenta de la Societat de Blues de Barcelona, porta molts anys en primera línia del blues de la ciutat, formant part de diferents projectes com per exemple Tota Blues Band. La Big Mama, una de les pioneres del blues català, és notícia pel seu nou disc amb The Crazy Blues Band, un gran treball del que se'n parlarà molt en els propers dies. Juntes, aquestes grans blueswomen formen un duo d'autèntiques dames del blues que ens oferiran una gran nit!

En resum, aquest divendres és una immillorable ocasió per apropar-se a aquest petit local de Cerdanyola, que s'ha convertit en un dels grans "temples" del blues, gràcies a la seva programació de primera qualitat i al ambient familiar i acollidor que han aconseguit crear.

Tot seguit podeu conèixer una mica millor les dues protagonistes, amb unes entrevistes, i el divendres ja les sentireu cantar i tocar blues!





Divendres 2, 20h (gratuït)- Míriam Aparicio & Big Mama
La Tía Felipa - Lluís Companys, 6 (Cerdanyola)
  

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.