Google

21 March 2012

Calçotada & Botifarrada Blues a Cerdanyola, aquest dissabte.

Ja heu fet la primera calçotada de la temporada? Doncs aquest dissabte podeu fer-ne una de molt completa, la Calçotada & Botifarrada Blues de la Piscina Montflorit, amb Johnny Big Stone & The Blues Workers!

Amb l'arribada de la primavera, comença la temporada de gaudir del blues a l'aire lliure i combinar-lo amb una activitat gastronòmica. L'oferta és variada: vermuts, calçotades, pícnics, botifarrades... N'hi ha per a tots els gustos (gastronòmics i musicals).

Aquest dissabte teniu 2 variants del tema en un mateix esdeveniment, la Calçotada & Botifarrada Blues de la Piscina Montflorit (Cerdanyola)! La música la posa una molt bona banda, Johnny Big Stone & The Blues Workers, és a dir Johnny Pérez, Little Jordi, Reginald Vilardell i Míriam Aparicio, i podeu compartir l'escenari amb ells perquè faran una jam! 


Ja ho sabeu aquest dissabte teniu calçots, botifarres... i blues. Bon profit!
 

Tot seguit podeu veure (més ben dit entreveure en la penombra) la banda en directe. Aquests "treballadors" del blues saben fer molt bé la seva feina!



Dissabte 24, 12.30h (15 €) - Calçotada & Botifarrada Blues
Piscina Montflorit -  Mare de Déu dels Dolors (Cerdanyola)

1 comment:

Unknown said...

Cerdanyola ja té 3 esdeveniments anuals amb botifarres(o similars) i blues. De seguir així, la declararan la ciutat del Blues & àpats.


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.