Google

28 March 2012

Marcia Ball al Blues&Ritmes de Badalona.

Voleu passar una nit amb una gran dama del piano blues? Doncs aquest dissabte Marcia Ball us espera al festival Blues&Ritmes de Badalona, per passar una gran nit... de blues!
 
Marcia Ball és una de les grans pianistes de blues, d'això no hi ha dubte. La seva carrera, amb 16 discos editats, el reconeixement unànim del públic i la crítica, i 4 premis Blues Music Awards com a millor pianista (entre d'altres guardons), ja deixa ben clar que estem davant d'una dona important en el món del blues. Fins i tot és definida com una "llegenda viva" a la pel·lícula de Clint Eastwood per a la serie The Blues (de Martin Scorsese)!


Marcia Ball també és una bona cantant i compositora, i el seu estil al piano combina el blues de Texas, el swamp blues de Louisiana, el zydeco i el boogie woogie. Si a tot això li afegim que ve acompanyada d'una potent banda, llavors tenim tots els ingredients per gaudir d'un gran concert!

Ja ho sabeu, aquest dissabte, al Teatre Zorrilla de Badalona, podeu passar la nit amb la gran dama del piano blues, Marcia Ball!



Dissabte 31, 21h (20 €) - Marcia Ball al Blues&Ritmes
Teatre Zorrilla - Canonge Baranera, 17 (Badalona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.