Google

07 March 2012

Paul Lamb al Festival de Jazz de Terrassa, aquest dissabte.

Voleu veure una de les millors bandes de blues del món? Doncs no heu d'anar gaire lluny, aquest dissabte actua al Festival de Jazz de Terrassa! De qui estem parlant? Doncs de Paul Lamb & The King Snakes!
 
Aquesta setmana comença el 31è Festival de Jazz de Terrassa, un dels grans festivals del país. Com cada any, el blues també té el seu espai al festival, amb la Nit de Blues de la Nova Jazz Cava, que és una nit doble amb un primer concert d'una banda internacional i després l'actuació d'una banda local

Les bandes d'aquesta nit sempre són de primer nivell, i aquest any no és una excepció doncs podeu veure Paul Lamb & The King Snakes, la millor banda de blues britànica, una de les millors d'Europa i, si fossin americans, també estaria entre les millors d'Estats Units!

Paul Lamb és un dels grans harmonicistes contemporanis, amb una carrera de més de 3 dècades que inclou infinitat de concerts i seguidors per tot el món, 12 discos amb The King Snakes (i algun més amb altres formacions), uns quants premis com a millor harmonicista britànic... La seva manera de tocar l'harmònica té 2 influències principals, Big Walter Horton i Sonny Terry, que Paul Lamb ha fet seves per crear el seu propi estil.

Un altre ingredient de l'èxit d'aquesta banda és que Paul Lamb està acompanyat per uns músics de primer nivell que, amb alguns canvis, s'han mantingut al seu costat durant aquests anys. Això fa que sigui una banda molt conjuntada que funciona com un rellotge, i que a dalt de l'escenari és un espectacle de blues ple de feeling i bon rotllo!

I el tercer factor clau que ha convertit Paul Lamb & The King Snakes en una de les millors bandes del món, és la seva habilitat per fer grans cançons, que són una alenada d'aire fresc en el tradicional (de vegades massa!) món del blues.

En resum, Paul Lamb & The King Snakes us garanteixen un concert espectacular!
 
Però la nit no acaba aqui, després ve la Sessió Golfa amb Big Yuyu Trio, la versió "condensada" d'aquesta gran banda de Mallorca, que farà que la nit sigui molt llarga i intensa! Més que la Nit de Blues, serà la Gran Nit de Blues!
 
Així són Paul Lamb & The King Snakes dalt d'un escenari:

 


Dissabte 10, 22h (25 €) - Paul Lamb & The King Snakes a la "Nit de Blues"
Dissabte 10, 01h (10 €)- Big Yuyu Trio a la "Sessió Golfa"
Nova Jazz Cava - Ptge. Tete Montoliu, s/n (Terrassa)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.