Google

14 March 2012

Pícnic Jazz a Terrassa, aquest diumenge.

Us ve de gust gaudir d'un dia a l'aire lliure amb bona música en directe? Doncs aquest diumenge teniu el Pícnic Jazz Vallparadís del Festival de Jazz de Terrassa! Una gran festa!

En aquesta segona setmana del 31è Festival de Jazz de Terrassa, arriba un dels plats forts del festival, el Pícnic Jazz Vallparadís! Una autèntica festa de la música, amb tot un dia de concerts a l'aire lliure perquè tothom en pugui gaudir. 

Com cada any, els músics són de luxe, i la banda que obrirà la festa de diumenge és La Locomotora Negra, la històrica big band catalana encapçalada per Ricard Gili. Després serà el torn de Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio, una de les grans cantants amb un dels grans pianistes, que presenten nou disc. I tancarà la jornada Tom Principato & Amadeu Casas Trio, un dels grans guitarristes americans que aquesta setmana i la que ve està de gira per Catalunya, acompanyat del trio d'un gran guitarrista català! 

Aquí teniu un aperitiu del que us espera diumenge Parc Vallparadís. Porteu la carmanyola... i a disfrutar del Pícnic Jazz!


 







Diumenge 18 (gratuït) - Pícnic Jazz
12h - La Locomotora Negra

14h - Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio

16h - Tom Principato & Amadeu Casas Trio
Parc de Vallparadís (Terrassa)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.