Google

04 d’abril 2012

Zayas presenta nou disc al Jamboree.

Us agradaria ser testimonis de la nova etapa que comença un gran guitarrista? Doncs la "cerimònia" és aquest dissabte al Jamboree, amb la presentació del nou disc de Zayas!

Segurament, el nom de Zayas no us serà gaire familiar, però segur que el nom d'Alex TNT el coneixeu molt bé... Doncs es tracta de la mateixa persona! 

Aquest gran guitarrista ha decidit iniciar una nova etapa, amb canvi de nom inclòs, i a partir d'ara el coneixerem per Alex Zayas


L'Alex TNT porta des dels 17 anys als escenaris, fent vibrar al públic amb el seu blues explosiu (d'aquí el seu nom artístic). En tot aquest temps ha tocat en moltes sales i festivals (d'aquí i de l'estranger), ha compartit escenari amb grans bluesmen, i ha editat 3 discos, sempre amb el blues com a estil principal.  

En aquesta nova etapa, ja com a Alex Zayas, la seva música combina el blues amb d'altres estils, com el rock, el funk i la psicodèlia, i aquest dissabte ja podeu comprovar com sona al Jamboree, en la presentació del seu nou disc, "Guitarshock".

Tot seguit podeu veure en acció el protagonista d'aquest canvi, quan encara actuava amb el nom d'Alex TNT:Dissabte 7, 20 i 22h - Alex Zayas presenta el seu nou disc
Jamboree - Plaça Reial, 17 (Barcelona)
Entrades: web 10 €, taquilla 12 €
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.