Google

19 December 2012

El concert de la fi del món.

Ja heu decidit com us voleu acomiadar d'aquest món el divendres a la nit? Doncs a Badalona teniu una molt bona opció, amb el concert doble de Los Rebeldes i Los Salvajes!

Com que aquest divendres s'acaba el món, farem una excepció i el concert recomanat d'aquest cap de setmana no serà exactament de blues... Serà del seu fill, el rock'n'roll!

Si els Maies tenen raó i el divendres ha de petar tot, llavors res millor que esperar el "big bang" amb dues bandes explosives, i llegendàries, que representen un estil de vida: Los Salvajes, identificats amb la vessant més "mod" del rock, i que justament aquest 2012 compleixen 50 anys de carrera, i Los Rebeldes la banda "rocker" per excel.lència. Dos estils diferents però només una passió: el rock'n'roll!


Ja ho sabeu, aquest divendres, a la sala Sarau 08911, podeu acomiadar-vos d'aquest món amb un bon "sarau", ballant amb cançons que ja són part de la historia de la música d’aquest país: "Soy asi", "Mediterráneo", "Es la edad", "Bajo la luz de la luna", "Todo negro", "Eres especial", "Al Capone", "Mescalina", i moltes més…

Aqui teniu Los Salvajes en acció:
 

I aquí podeu veure Los Rebeldes, celebrant el seu 30è aniversari al Luz de Gas (2010), molt ben acompanyats...


 
Divendres 21, 23h - Los Rebeldes + Los Salvajes
Sarau 08911 - Ramon Martí Alsina, 32 (Badalona)
Entrades: anticipada 15 € - taquilla 20 € 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.