Google

14 December 2012

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 13 Desembre

El programa d'avui inclou una gran formació amb musics d’Espanya, Anglaterra, Estats Units i Suisa junts fent temes del gran bluesman Robert Johnson. Del Canadà tenim una banda de blues i soul, desde Chicago un grup que va començar l’any 1995, i també tindrem temps per el cinquè disc d’una interessant banda Australiana.  Per acabar, dos bluesmen francesos i un texà al davant d’una formació on hi han músics dels dos països en un disc gravat en directe a França. 


Comencem amb l'àlbum “Robert Johnson Songs Vol. 1” editat des de Malaga per Cambaya Records. La formació és La Cambaya Blues Reunion formada per musics de blues de diferents països: Suzette Moncrief, Lolo Ortega, Jeff Espinosa, Ñaco Goñi, Tonky de la Peña o Richard Ray Farrell, entre molts d’altres, fent cançons de gran bluesman Robert Johnson




Escoltar el programa



La banda canadenca Corey Lueck And The Smoke Wagon Blues Band ens presenten un disc ple de blues i soul anomenat “It Ain’t Easy”. És el seu quart àlbum amb cançons composades per en Corey i acompanyat per una bona banda així com la veu de Robin Banks en un parell de temes. 

Johnny Burning és un music de Carolina del Sud peró porta molt de temps a Chicago on hi va estudiar i l’any 1995 va formar la banda Rockin’ Johnny Band . Practica un blues de Chicago molt fresc i ple d’energia. Per segona vegada ha editat amb Delmark Records, ara aquest “Grim Reaper” en el que cal destacar les bones versions que hi fa de diferents clàssics

















A Red Hot Blues són moltes les formacions de blues que us hem anat presentant arribades d’Australià. Avui podeu escoltar el cinquè disc dels Mississippi Shakedow,  uns apassionats de Elmore James i els hi encanta la distorsió de la guitarra slide. La banda la lidera el vocalista, guitarrista i compositor Jeff Cripps, fan molt bon blues en aquest disc, “5th”. 

També pots escoltar una gravació de Dixiefrog, la banda BTC Blues Revue que són Neal Black de Texas, Nico Wayne Toussaint i Fred Chapellier de França, amb el disc “Live And More…” És un dobla àlbum, el primer disc gravat en directe a L’Orange Bleue de la localitat francesa de Vitry-Le-François els dies 10, 11 i 12 de juny del 2011 i el segon disc en estudi en que fan blues, roots, soul i rock.
 

 








  



 
Fins aquí el programa d'aquesta setmana. En la propera edició molta més actualitat del blues nacional i internacional.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.