Google

21 December 2012

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 20 Desembre

En el nou programa d'aquesta setmana tenim les novetats de tres formacions del Pais Basc, Anglaterra i Estats Units dedicant els seus àlbums a cançons de nadal a ritme de blues. També temps per un veterà gran bluesman del Mississippi fent blues a l'estil de Chicago, i una banda nord-americana nascuda l’any 2002 presentant blues i soul. Gravacions d’un duet de Barcelona que està treballant en el seu primer disc i per acabar gravacions d’una banda de SuÏssa en exclusiva.



El primer convidat es un bluesman llegendari nascut al Mississippi l’any 1937 i que posteriorment va emigrar a Chicago. És Morris Holt , conegut com a Magic Slim & The Teardrops, presenta el nou àlbum “Bad Boy” editat per Dixiefrog. Com sempre aquest gran guitarrista, vocalista i compositor fa unes gravacions de molta qualitat amb cançons pròpies i molt bones versions. 





Escolta el programa



Avui tenim el toc particular de cançons nadalenques a ritme de blues amb tres grups. Els Travellin’ Brothers Big Band han publicat un cop més amb la discogràfica Gaztelupeko Hotsak, en aquesta ocasió l'EP “Christmas Special”. Aquesta gran big band del País Basc segueixen fent musica de gran qualitat. D'Estats Units, amb més de quaranta anys a l’esquena dedicats al R&B, rock and roll i al blues  Gary U.S. Bonds presenta “Christmas Is On”,  i la banda anglesa The Mustangs m’ha enviat un rock and roll nadalenc, un Xmas single que estarà dins el seu nou disc de 2013 The Rock’N’Roll All Years”.












                                       


A Baltimore desde l’any 1998 hi ha una web molt complerta que aposta’n per la musica indie i blues. Mary4Music  presenten un recopilatori amb diferents bandes i solistes de blues com Lisa Mann, Alison Joy Williams, The Porkroll Project, Dave Sadler, Memphis Gold i molts d’altres.

Escolteu també una banda liderada per Jeff Taylor, els Altered Five. Aquest quintet de blues i soul es va formar el 2002, varen començar fent versions de clàssics i actualment ja enregistren temes composats per ells. Ara presenten el seu segon disc ”Gotta Earn It”. 











                                         



Més novetats, ara des de Barcelona. El duet Red Moods amb swing, jazz i blues entre anys 30 als 50, està format per la vocalista Cristina Carrasco que l’any 2011 va formar la banda Red & The Blue Bastards i el guitarrista parisenc Thierry Courault amb una carrera professional de més de 20 anys. Actualment estan treballant en el seu primer disc, de moment m’han enviat unes quantes cançons per anar fent boca. 

Per ultim una banda de blues que es va iniciar en un garatge al poble de Zunzgen a Suissa. Va ser fundada per Harald Teitz i Michael Stieber, més tard hi va entrar Daniel Zbinden i el membre més recent que és Denis Muller. Són Blind Corner i podeu escoltar algunes cançons en exclusiva del seu repertori

Fins aquí per aquesta setmana, la propera més. Com sempre el blues serà el principal protagonista, us espero.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.