Google

12 December 2012

Programa doble a Les Nits de Capibola Blues.

Recordeu els "programes dobles" dels cinemes? Si ja teniu una certa edat segur que... Doncs aquest divendres us espera una cosa semblant a Les Nits de Capibola Blues!

Ja fa temps, els cinemes feien "programes dobles", amb la projecció de 2 pel·lícules seguides, i et podies passar una tarda-vespre completa davant de la gran pantalla... Doncs bé, l'edició d'aquest mes de Les Nits de Capibola Blues també és doble!

El blues en directe el posa The Bluesters Trio, la versió acústica d'aquesta gran banda, que normalment està formada per 5 músics experts en el camp del blues, soul i rhythm'n'blues. En aquesta ocasió els músics que podeu veure en acció són Philip Stanton (veu), Sergi Moya (piano) i Alejandro Granados (contrabaix), i amb ells el bon blues i el feeling estan garantits!

Però, abans del concert, la nit té un altre al·licient, la presentació del documental "Hondarribia Crossroads. Punto de encuentro", realitzat per Bad Music Blues. Aprofitant un concert d'aquell festival que va reunir 20 músics de blues espanyols, el documental fa un repàs a la història del blues a Madrid i Sevilla durant els anys 70 i 80.

Tot plegat a l'Ateneu de 9 Barris, en una nit per gaudir el doble!
 
Perquè us feu una idea de com sonen The Bluesters en formació de trio podeu veure el següent video, on hi ha Quim Quiñonero a la guitarra en comptes de Sergi Moya al teclat:

 

Divendres 14 (gratuït), Les Nits de Capibola:
21h - Documental "Hondarribia Crossroads. Punto de encuentro"
22h - The Bluesters Trio
Ateneu de 9 Barris - Portlligat 11-15 (Barcelona)
 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.