Google

10 July 2013

Comença el Festival de Blues de Barcelona.

Us agradaria gaudir de 2 intenses setmanes de bon blues? Doncs ja teniu aquí l'edició número 11 del Festival de Blues de Barcelona!

Aquest dijous comença el Festival de Blues de Barcelona i us esperen 2 setmanes intenses amb blues per a tots els gustos!

El dijous podeu veure en acció 2 bandes emergents, No Name Blues i The Black Snakes, formades amb alumnes de l'Escola de Blues de Barcelona i l'Escola de Música de Badalona. Com podreu comprovar, el futur del blues a casa nostra està assegurat!

El divendres us espera una nit que us quedarà gravada... literalment! El gran saxofonista Big Dani Pérez gravarà en directe el seu tercer disc al concert del Luz de Gas on, a més, s'estrenarà com a cantant! Això serà molt... big!

El dissabte, per acabar aquesta primera setmana de festival, teniu una cercavila de blues a l'estil de New Orleans, amb la Big Band de l'Escola de Blues tocant pel litoral de la ciutat (el recorregut exacte està per concretar).



El plat fort d'aquesta primera setmana és el concert de Big Dani, i tot seguit podeu fer-ne un tastet amb aquest video gravat a la presentació del seu anterior disc (també al Luz de Gas), on podeu gaudir d'aquesta versió sensacional de la cançó "A Change Is Gonne Come", de Sam Cooke. Una cançó premonitòria, doncs ara podrem veure la nova faceta d'en Big Dani com a cantant!  



Primera setmana del Festival de Blues de Barcelona:

Dijous 11, 20.30h (gratuït) - Bandes emergents al Casal de Barri Prosperitat 
 

Divendres 12, 21h - Big Dani Pérez al Luz de Gas
Entrada: Anticipada 10 € - Taquilla 12 € - Socis SBB 10 €
 

Dissabte 13, hora per determinar (gratuït) - Cercavila de blues 



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.