Google

23 August 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 993 - 23/08/2018 - Special Frank Roszak Promotions

Us presento una selecció de 10 novetats discogràfiques amb bluesmen d'arreu del món amb diferents estils de blues, totes elles rebudes del promotor Nord Amèrica "Frank Roszak"Escoltareu a: "Kid Ramos", "Gus Spenos", "Keeshea Pratt", "Willie Jackson", "Dany Franchi", "Guitar Jack Wargo", "Marshall Lawrence", "Tommy Dardar", "John Clifton" i "Reverend Freakchild".






New post & podcast every week 



"Kid Ramos" aquest Califòrnia és guitarrista cantant i compositor de blues, nou album "Old School""Gus Spenos" és un saxofonista que toca blues, jump, swing o boogie, presenta el cd "It's Lovin' I Guarantee""Keeshea Pratt" des de Houston una de les grans cantants de blues, jazz, Southern rock, soul, gospel i country, te un nou disc "Believe""Willie Jackson" un bluesman de Georgia presenta blues tradicional a reflexionar sobre la vida quotidiana contemporània, nou treball discografic "Blues""Dany Franchi" es tracta d'un jove guitarrista de blues nascut a Genova l'any 1990, ha gravat l'album "Problem Child".



KID RAMOS
Old School
GUS SPENOS
It's Lovin' I Guarantee

















KEESHEA PRATT BAND
Believe


WILLIE JACKSON
Blues
DANY FRANCHI
Problem Child

















 "Guitar Jack Wargo" un músic de blues que ha tocat amb Screamin' Jay Hawkins, Billy Preston o Solomon Burke, ara amb nou disc "Keeping It Real". "Marshall Lawrence" guitarrista canadenc amb rock & blues d'ell diuen que recorda el so del rock britànic i nord-americà dels anys 70 i 80, nou enregistrament "Feeling Fine". "Tommy Dardar" cantant i harmonicista de Houston va morir el 2017, "Big Daddy Gumbo" és un àlbum pòstum homenatge a ell i al blues dels pantanós. "John Clifton" vetera harmonicista i cantant de California, toca blues de Chicago dels 50, r&b, soul i rock'n'roll presenta el disc "Nightlife". "Reverend Freakchild" són de Nova York toca a l'estil de Rev. Gary Davis i amb una mica de psicodèlia, nou treball discografic "Dial It In".



MARSHALL LAWRENCE
Feeling Fine
GUITAR JACK WARGO
Keeping It Real

















TOMMY DARDAR
Big Daddy Gumbo 



REVEREND FREAKCHILD
Dial It In
 
JOHN CLIFTON
Nightlife 













No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.