Google

12 d’agost 2010

Peter Green i Ten Years After al XXIII Festival de Blues de CerdanyolaL'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l'Associació d'Amics del Blues, tornaran a fer d'aquesta ciutat, la capital del blues el proper mes d'octubre.

Peter Green, un dels membres fundadors de Fleetwood mac i els britànics Ten Years After seran dues de les figures més destacades del Festival. L'organització ha estimat positiu desvetllar la presència d'aquests dos artistes abans que finalitzi l'estiu perquè "els seguidors puguin fer-se a la idea i fer plans de cara a l'octubre".

Durant el festival, que se celebrarà del 9 al 17 d'octubre, a més dels concerts habituals, també hi haurà "màster classes", activitats en escoles i un festival "alternatiu" en diferents bars de la ciutat, sense deixar de banda la tradicional Barbacoa and Blues, en el Parc del Turonet, com a tancament del Festival.


Oriol Carbonell, director artístic del Festival ha explicat que estan treballant en un "cartell atractiu i de molta qualitat". La presentació oficial de la XXIII edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola tindrà lloc durant el mes de setembre. 


Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.