Google

12 August 2010

Peter Green i Ten Years After al XXIII Festival de Blues de Cerdanyola



L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l'Associació d'Amics del Blues, tornaran a fer d'aquesta ciutat, la capital del blues el proper mes d'octubre.





Peter Green, un dels membres fundadors de Fleetwood mac i els britànics Ten Years After seran dues de les figures més destacades del Festival. L'organització ha estimat positiu desvetllar la presència d'aquests dos artistes abans que finalitzi l'estiu perquè "els seguidors puguin fer-se a la idea i fer plans de cara a l'octubre".

Durant el festival, que se celebrarà del 9 al 17 d'octubre, a més dels concerts habituals, també hi haurà "màster classes", activitats en escoles i un festival "alternatiu" en diferents bars de la ciutat, sense deixar de banda la tradicional Barbacoa and Blues, en el Parc del Turonet, com a tancament del Festival.


Oriol Carbonell, director artístic del Festival ha explicat que estan treballant en un "cartell atractiu i de molta qualitat". La presentació oficial de la XXIII edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola tindrà lloc durant el mes de setembre. 


6 comments:

David said...

Peter Green!!! Això s'ha de veure! Espero que en poguem veure la millor versió, no sé si es troba en plenitud de condicions.

Eduard said...

Un guitarrista relativament poc conegut per la història musical que té al darrera.
Jo tampoc conec la seva situació actual.

Elizabeth Fernández said...

Ja sóm tres, caldrà seguir-lo de prop aquest dies per posar-nos les piles de cara al Festival. Es preveu un bon cartell.
Gràcies pels comments

Anonymous said...

Mike Farris i Lady Dottie actuaran al Festival de Blues http://www.cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2010/08/16/festival_blues.html

Eduard Puignou said...

Bona informació, gràcies !

El programa del Festival es va confirmant mica en mica.

fnogues said...

No sóc un integrista d'aquestes coses però, malgrat que he llegit que aquesta formació sona molt bé, Ten Years After sense Alvin Lee és com Creedence sense John Fogerty.


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.