Google

25 de juliol 2011

Avançant cap l’European Blues Challenge 2012


La segona edició de l´European Blues Challenge es celebrarà a Berlin el 16 i 17 de març de 2012. Aquest destacat esdeveniment està organitzat per la European Blues Union i vol donar difusió i promocionar el blues que es fa a Europa. Cada un dels 23 països participants -7 més que en la primera edició- presentarà un concursant en la que serà una gran festa europea de blues.
Els aspirants a concursar a l’EBC representant España podeu consultar les bases  i inscriure-us abans del 9 de setembre. Entre finals de setembre i principis d’octubre es publicarà al web de l’EBU la formació española escollida per anar a l’EBChallenge 2012, una excel•lent oportunitat de promoció.

A hores d’ara i perl que fa a España, s’han presentat 3 bandes:


  • Mingo & The Blues Intruders Amb un disc recentment publicat, “Fun To Visit”, gravat en directe aquesta formació andalusa està capitanejada pel veterà Mingo Balaguer acompanyat de Quique Bonal, Fernando Torres i Juan de la Oliva.
  • The Forty Nighters Banda de Madrid que inicià el seu recorregut l’any 2006 i per la que han passat diferents músics. La formació actual la composen Álvaro Leal, Francisco Javier Gonzalo, Héctor Martínez, José María Contreras i Eric Domínguez.

Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.